Matchdatum: söndag, 21 oktober 2012
Matchtid: 13:00

Matchhändelser

images/icons/icon_floorball_goal.pngMål
03' Adam 'AP-99' Modén (Ap-99)
13' Adam 'AP-99' Modén (Ap-99)
19' Anton Fallbråten (Ap-99)
29' Björn Wollarz (Ap-99)
35' Björn Wollarz (Ap-99)

Matchsammanfattning

Återigen 2 lag med full kraft och det visar sig att inget är självklart. KMX stog för kämpandet och AP för fin liret men det är målen som räknas. Adam Moden inledde mål skyttet för AP99 med en riktigt rökare från ” blå linjen”.
Lill busen Mattias i KMX kvitterade 1-1. Adam replikerade, 2-1. Jonas kvitterade till 2-2 men Fallbråten hängde upp en i krysset, 3-2 till AP i halvlek.
Jämnheten fortsatte i andra perioden och man turades om att göra mål. När Wollarz satte 5-3 till AP med några minuter kvar blev det fart på KMX som började skjuta mera istället för att dribbla al’a vissa i laget. Så kom reduceringen med 1 minut kvar att spela genom ”Perra” (4-5). AP red ut stormen och andra raka segern var ett faktum. Noterat: Laget firade också för första gången en seger genom att köpa den berömda Sibylla-korven i kiosken. Mums!