Resultat i Korpenserien.

NÄTMASKARNA – #201 0-7 (0-3)

# malde på från start och tog ledningen tidigt. Ett fysiskt spel på plan som NÄT inte var beredda på. NÄT skapade någon enstaka chans i första men lagom till vilan hade # skaffat sig en 0-3 ledning. I andra försökte NÄT spela lika fysiskt som # i ett försök att få dom ur balans, men det gick inget vidare med det. NÄT skapade någon enstaka chans i andra men idag ville inte bollen in för deras del. # tag vann till slut med 0-7..

MONSTER E – FRYKSTA BRUINS 5-3 (2-1)

ME öppnade starkast och tog till slut ledningen. FB stärkta efter förra veckans seger gav sig inte utan man kom igen och kvitterade dryga minuten efter ledningsmålet. Efter det var det chanser åt båda hållen och under en period mycket utvisningar (mestadels för slag). När ME spelade PP i slutet av perioden kunde man ta ledningen. I andra var det full fart och efter drygt 5 minuter var ställningen 4-2 till ME. Båda lagen skulle få in en varsin boll till innan matchen var slut. 5-3 till ME..

HORNETS - #201 8-6 (2-2)

Efter drygt 8 minuter spelade hade # fått chansen i 2 PP och gjort mål i bägge. När HOR fick spela sitt första reducerade man och snabbt därefter kvitterat. Båda lagen jagade ledningsmålet men 2-2 efter första. I andra drog HOR i en växel till och gick upp till 5-2. # åt sig ikapp till 5-4 innan HOR gick upp till 7-4. Klockan stod på 38.10 när HOR satte 7-4. 38.52 reducering 7-5 och 39.21 ännu en reducering till 7-6. Men med 10 kvar avgjorde HOR med sitt 8-6 mål..

DEJE O.B. - ORTEN 7-15 (1-7)

ORT gick på från start och tog en tidig ledning. Spelet blev lite avvaktande och det passade DOB när man kvitterade lite senare. ORT steppade upp och kunde med jämna mellanrum göra mål. 1-7 lagom till vilan. I andra fortsatte ORT ånga på och hade som mest 2-11 ledning. Man slappnade av lite för mycket och det gav DOB chansen. När DOB satte 6-11 fick ORT lov att steppa upp igen. Det gjord man och vann till slut med 7-15..

T H UNICORN – GH-CANUCKS 4-10 (4-4)

GH trumma på från start och efter en slarvrensning från THU kunde GH ta ledningen med 0-1 för att direkt på tekning sätta 0-2. THU vakna till och kunde vända till 3-2. Jämt i första där båda lagen gjorde 4 mål var. Tidigt i andra satte GH 4-5 och sen rann det på i jämn takt. THU hade chanser men nu ville bollen inte in samtidigt som GH’s satt. 4-10 till GH..

SWEDELVE – LOKO. V:A ÄMTERVIK 9-3 (4-0)

SWE gick på knock direkt när man efter 3.54 satte 4-0. LVÄ skapade någon enstaka chans men det ville sig inte. 4-0 stod sig perioden ut. Innan första minuten var spelad i andra stod det 5-1. Verkade som LVÄ vaknat till men när det rann iväg till 8-1 var slaget förlorat. 9-3 blev det till slut..

HEROES – GH-CANUCKS 6-7 EFTR.FÖRL. (2-3)

Bra spel där bägge lagen skapade chanser inledningsvis. GH satte sina och hade 0-2. När båda lagen sedan drog på sig varsin 5:a för hårt spel tog sig HER tillbaka in i matchen med 2 mål i spel 4v4. GH skulle sedan ta ledningen i PP och 2-3 stod sig perioden ut. I andra gick HER från 2-3 underläge till 5-3 ledning. GH gav sig inte och vid ställningen 6-5 såg det ut som HER skulle få med sig poängen. När HER sedan drar på sig en lite onödig utvisning (hög klubba) så kvitterar GH i efterföljande PP. Övertid avgör och där drar GH det längsta stråt..

TT-TOLITA – LELLRÄKAS U 5-4 (1-3)

Båda lagen öppnar bra och skapar chanser. TT har bra markeringsspel men till slut missar man. LU’s målkung får stå obevakad 3 gånger om och det gör att LU har en 0-3 ledning. Mot slutet reducerar TT till 1-3. Den reducering var början på vändningen som skulle komma i andra. Efter drygt 6 minuter hade TT vänt till 4-3 ledning. Efter drygt halva andra fick TT spela PP och då satte man 5-3. LU reducerar till 5-4 och man kämpade febrilt för att kvittera. Men TT’s målvakt storspela och släppte inte in några fler bollar. 5-4 till TT..

NILSBY – AP-99 0-3 (0-1)

Det var spel fram och tillbaka där bägge lagen skapade chanser. Men bollen ville inte in. Det skulle ta lång tid innan första målet och då var det AP som gjorde det. 0-1 till vilan. Tidigt i andra kunde AP gå upp till 0-3. NIL försökte och försökte men det ville sig inte riktigt. AP höll ifrån och kunde vinna med 0-3..