Resultat i Korpenserien.

NÄTMASKARNA – LELLRÄKAS U 5-20 (3-12)

Börjar bra för LU när målvakten är sen till start. In mellan stolparna hoppar Hua. LU tar ledningen men miss i försvaret ger 1-1. NÄT tar ledningen än en gång genom slarv från LU. NÄT har även en 3-2 ledning men LU kommer igång och då rinner det iväg. Inför andra har LU en stabil 3-12 ledning och man forsätter att producera i andra. NÄT lyckas göra ytterligare 2 baljor men LU vinner med 5-20.

MONSTER E – GH-CANUCKS 5-1 (3-1)

Båda lagen pressa på från start. Båda lagen skapa lägen men bägge målvakterna var i vägen. Efter knappa 10 minuter skulle ME ta ledningen för att några minuter senare dryga ut. I en tilltrasslad situation reducerade GH men ME satte 3-1 relativt omgående. I andra började GH få fler hetare chanser men bollen ville inte in. ME höll ifrån och vann med 5-1 trots massiv GH forcering i slutet.

HORNETS – TT-TOLITA 4-5 EFTR.FÖRL. (2-2)

En jämn match. En bra match. Känslor fanns utan att det gick över styr. TT tog tidigt ledningen men HOR svarade. Båda lagen skapade bra chanser men det ville sig inte. TT skulle ta ledningen men HOR skulle kvittera. 2-2 stod sig till vilan. Tidigt i andra tog HOR ledningen. TT pressa på för kvittering men då öppnade man sig bakåt. Till slut kom kvitteringen. TT gick för seger och det gav HOR ett 3-0 läge mot målvakt. 32 sekunder kvar och 4-3 till HOR. ”It ain’t over til the fat lady sings” brukar man säga. 18 sekunder kvar och TT kvitterar. Övertid fick avgöra och där drog TT det längsta strået.

AP-99 - ORTEN 2-3 (0-1)

Matchen börjar i princip med PP för ORT men ingen utdelning. Ställningskrig länge. Vilket lag skulle göra första baljan? Svaret blev ORT, med 2 minuter kvar av första. AP pressa på och med sekunder kvar fick man en avvaktande utvisning med sig. Den verkställdes när det var dags för vila. I PP sedan behövde man 22 sekunder på sig att kvittera. En och en halv minut senare hade man vänt till 2-1. ORT pressa på och fick in en kvittering. Nytt ställningskrig där båda lagen skapade bra chanser. ORT fick sista ordet när man drygt tre och en halv minut från slutet satte matchvinnande 2-3.

TH UNICORN – FRYKSTA BRUINS 8-4 (4-4)

FB öppnade starkast och tog ledningen. THU fick chansen i PP och kvitterade. THU blev varmare i kläderna och gick upp till 4-1. Sedan tappa man fokus och innan vilan hade FB hämtat igen till 4-4. Efter vilan tog THU tag i det och spelade bättre. THU gick ifrån och vann med 8-4.

DEJE OB - NILSBY 1-13 (0-5)

Tidigt i matchen gjorde NIL två snabba som satte prägel på matchen. DOB fick några chanser men det ville sig inte. Lagom till vilan hade NIL gått upp till 0-5. I andra perioden skulle DOB få chansen i PP, spel 5 mot 3. 1 mål mäktade man med. Det flöt på bra för NIL i andra perioden och man kunde vinna komfortabelt med 1-13.

HEROES – LOKO. V:A ÄMTERVIK 6-3 (3-1)

Efter 2 minuter spelade gjorde HER 1-0 och några minuter senare även 2-0. Men efter drygt 9 minuter reducerade LVÄ. LVÄ pressa på bra men HER höll ifrån. Innan vilan gjorde HER 3-1. I andra var det en fortsatt bra kamp och drygt 8 minuter i reducerade LVÄ än en gång. 3-3 hängde i luften men HER ville annat. Man satte 4-2 och höll sedan ifrån och vann med 6-3.

SWEDELVE - #201 7-5 (4-2)

Chocköppning av # som tog ledningen efter 54 sekunder. Båda lagen pressa på och efter 9 minuter utökade #. Det såg ut som SWE var nere för räkning men så blixtrade man till. Man vände matchen till 4-2 lagom till vilan. 1.17 in i andra hade man skaffat sig en 6-2 ledning men # gav sig inte. Man pressa på bra men fick se sig besegrade med 7-5.